Yıldız Tilbe isyan etti

Uzay Heparı ile ilgili açıklalarının ardından tepkiler alan Yıldız Tilbe, NTV'de Burcu Esmersoy'un sunduğu Yaz Gecesi adlı programda konuyla ilgili konuştu.

Yıldız Tilbe isyan etti
06 Eylül 2011 Salı 10:46 tarihinde eklendi, 1.627 kez okundu.

 

Tilbe sohbet sırasında bu konuya açıklık getirmek istediğini söyledi..  
 
"Albümün çıktı ve ben albümündeki şarkıları insanlara sunamadım. Çünkü konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyor. Bu Uzay Heparı meselesinde üstüme çok gelindi. Ben yalan söylemedim ki, kimseye iftira da atmadım. 10 yıl önce sorulmuş soruyu yine aynı şekilde cevapladım. Bu soru bana dönem dönem soruluyor. Babam rahmetli olduktan sonra basın da bu konuyu bana çok sorduğu için ben açıklamasını getirdim. Fakat her albümüm çıktığında bu soru bana yöneltilir birileri tarafından ve bütün dikkat albümümden başka yöne çekilir. Fakat bu sefer ağır oldu benim için bir sürü köşe yazarı ağız birliği etmişcesine bazı sanatçı ve televizyoncularla birlikte üstüme geldiler. Ben de insanım. Kimseye yalan söylemedim iftira atmadım. Bundan sonra ben cevaplamayacağım ama ben bu soruyu.. Çünkü iyi niyet yok arkasında. Fakat olay şu ki adı anılan kişi konuşmuyor hiç... Yani ben 20 yıldır bu piyasadayım ve çok ortadayım. İffetli miyim değil miyim çok ortadayım ama insanın üzerine böyle toplu bir şekilde gelmeleri doğru değil. Bu sabah Zeynep Tunuslu'yu izledim bir tv programında, oğluna beni soruyorlar: 'Yıldız Tilbe hakkında ne düşünüyorsunuz' Bu olay olduğunda o çocuk annesinin karnındaydı, yazık değil mi?
 
 
Yayın sırasında zaman zaman gözleri dolan Tilbe, ekrana dönerek, 'Ben kimsenin kocasını almadım elinden.. Ben kimsenin karısı varken iki çocuğyla birlikte, o kadın hastalıktan öldü, sana konuşuyorum, sen biliyorsun kim olduğunu' diyerek kendisini eleştirenlere mesaj gönderdi.
 
Tilbe, 'konusu geçen kişi rahmetlidir, diğer savunulan kişinin de ağzı var dili var' diyerek açıklamalarına son verdi