Yıldızlar kaçmak üzere

Sponsorluğun çekilmesi ve Ergin Ataman'ın da takımdan ayrılmasıyla yaprak dökümü başladı

Yıldızlar kaçmak üzere
22 Haziran 2012 Cuma 14:30 tarihinde eklendi.

Potada sezonu üç kupayla tamamlayıp, eşi görülmemiş bir başarıya imza atan Beşiktaş'ta Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesiyle birlikte Ergin Ataman da Galatasaray Medical Park'ın yolunu tuttu.

Bunun üzerine takım kaptanı David Hawkins'in de Ataman'ın yolundan ilerleyeceği ve Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği iddia edildi. Twitter'dan sözleşmesi biten bir başka Beşiktaşlı yıldız Bonsu'ya, "Konuşmamız gereken çok önemli bir konu var" mesajını gönderen Hawkins, söylentilerin tavan yapması üzerine bir açıklama yaptı.

Hawkins, "Geleceğimle ilgili yapacağım kararda bir çok unsur önemli. Para da önemli, ancak kilit unsur değil. Seçenekler arasında en iyi noktada olmak istiyorum. Kulüp, kulübün bulunduğu konum, antrenör, taraftarlar ve ailemin mutluluğu... Beklemek ve seçenekleri görmek zorundayım. Beşiktaş'a da dönebilirim, farklı bir forma da giyebilirim. Ancak kimse bizim bu sezon başardıklarımızı değiştiremez. Koç, takım ve taraftarla bir bütün olup kupalar kazandık. Tarih yazdık. Herkes şunu bilmeli. Vereceğim son karar kendim, ailem ve geleceğim için en iyisi olacak" diye konuştu.