Yılmaz, Bingöl'de seçim koordinasyon merkezini açtı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Bingöl'e geldi. Yılmaz, toplantı öncesinde AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Yılmaz, Bingölde seçim koordinasyon merkezini açtı
09 Şubat 2014 Pazar 20:01 tarihinde eklendi.


Bakan Yılmaz, yaptığı konuşmada, seçimlerin çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Demokrasinin şölenidir, demokrasinin en güzel günleridir. Halkımızın, iradesini sandığa yansıttığı, halkımızın kararını yönetime yansıttığı günlerdir.'' dedi.

Seçimlerde partilerin yarıştığına dikkat çeken Bakan Yılmaz, "Bunlar birbirinin düşmanı değil, hasmı değil, bunlar sadece birbirlerinin rakibidir. Tabii ki siyasette rekabet olacak. Herkes kendisini ve hizmetlerini, politikasını anlatacak.

Fakat bizim için her şeyin üzerinde memleketin huzuru vardır. İnsanımızın refahı vardır. Biz kardeşle kardeş kavga etsin istemiyoruz. Biz bir çatışma olsun, huzursuzluk olsun istemiyoruz. Huzur içinde, güven içinde bütün vatandaşlarımız özgür iradelerini, baskı altında kalmadan, hiç kimseden çekinmeden, korkmadan, ürkmeden özgür fikirlerini sandığa yansıtsınlar istiyoruz. 30 Mart'ta bu demokrasi şölenini, bu güzel günü hep birlikte yaşayacağız.'' ifadelerini kullandı.

30 Mart seçimlerinin, yerel seçimlerin çok ötesinde bir anlam kazandığını belirten Yılmaz, ''Türkiye'nin huzurunu bozmak için tuzak kurmak isteyenler var. Türkiye'nin geçtiği sürece baktığımız zaman 2014 yılı Türkiye'nin kader yılıdır. 2014'te yapılacak olan yerel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi ve ardından gelecek genel seçimle, Türkiye'nin belki 10 yılını, 20 yılını belirleyeceksiniz.'' şeklinde konuştu.

Yapılan açılış töreninden sonra AK Parti Bingöl İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısına katılan Bakan Yılmaz, burada adayları partililere tanıttı. 


CİHAN