Yılmaz, seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin demokrasinin en güzel örneğinin Samsun'da yaşandığını söyledi.

Yılmaz, seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti
14 Şubat 2014 Cuma 15:47 tarihinde eklendi.

Seçim kampanyalarını sürdüren AK Parti, CHP ve MHP belediye başkan adayları ile parti teşkilatları arasında karşılıklı saygı ve sevgi konusunda güzel bir davranış sergilendiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, bunun kentin geleceği açısından önemli bir kazanım olduğunun altını çizdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin kampanyasını hızla devam ettiriyor. Şehir içinde esnaf ziyaretlerine devam eden Yılmaz, gezisi sırasında CHP İlkadım Belediye başkan adayı Vedat Yılmaz ile İlkadım Belediye Başkanı ve MHP İlkadım Belediye başkan adayı Necattin Demirtaş'ın 100. Yıl Bulvarı üzerindeki seçim koordinasyon merkezlerine de misafir oldu. CHP ve MHP'li partililerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, ayaküstü sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi.

Farklı partilere mensup olan insanların kendi adaylarının kazanması için çaba gösterirken ortaya koydukları demokratik tavrı takdir ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, partiler farklı olsa da bu şehirde yaşayan herkesin birbirinin kardeşi olduğunu vurguladı. CHP ve MHP'li partililerin misafirperverliklerine teşekkür etti.

Seçim dönemlerinde rekabetin her zaman üst düzeyde yaşandığını hatırlatan Yusuf Ziya Yılmaz, ''Buna rağmen belediye başkan adaylarımız ve parti teşkilatları, karşılıklı saygı ve sevgiye önem vererek bu demokratik sınavı başarıyla vermeliler. Sonuçta bu bir seçimdir. Daha önceki seçimler gibi bu seçim dönemi de bitecek. Geride ise dostluk ve kardeşliğimiz kalacak. Bu çok önemli. Son kararı tabi ki seçmen verecek. Ama kazanan Samsun olacak. Şehrimizde demokrasi günden güne güçlenmekte, kökleşmektedir. Bu da Samsun'un geleceği açısından büyük bir kazanımdır.'' ifadelerini kullandı.
 


CİHAN