Yılmaz Vural aranıyor

Gündeme bomba gibi düşen “Futbolda şike soruşturması” kapsamında Konyaspor Eski Teknik Direktörü Yılmaz Vural aranıyor. Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ile İstanbul BŞB oyuncusu İbrahim Akın da ifade için gözaltına alınacak.

Yılmaz Vural aranıyor
04 Temmuz 2011 Pazartesi 14:04 tarihinde eklendi, 1.636 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı Konyaspor maçında da şike yapıldığı iddia edildi.
 
Bu iddia üzerine tüm oklar geçen yıl Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Yılmaz Vural’a çevrildi. Vural, emniyet güçlerince gözaltına alınmak için aranıyor.
 
Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı karşılaşmada sarı-lacivertli takımın gollerini Semih Şentürk ve Niang kaydetti.  
 
ADALI GERİ ÇAĞIRILACAK  
 
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Türkiye Kupası maçı için İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu İbrahim Akın’a “Bu maçta oynama sakın. Seni mutlaka Beşiktaş’a alacağım” dediği iddia edildi.
 
Bu sabah siyah-beyazlı takımın Avusturya'da devam edecek yeni sezon hazırlıklarında kafile başkanı olarak bulunacak olan Serdal Adalı, takımla beraber kampa gitti.
 
Adalı, havaalanında yaşanılanlarla ilgili sorulan sorulara "Yargıya intikal etmiş konu hakkında konuşamam" yanıtını verdi.
 
Beşiktaş yöneticinin ilerleyen günlerde Türkiye’ye geri çağırılacağı, İbrahim Akın'la birlikte gözaltına alınacağı öğrenildi.