Yılmaz Vural ateş püskürdü

Yılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti.

Yılmaz Vural ateş püskürdü
06 Haziran 2013 Perşembe 14:59 tarihinde eklendi.
Elazığspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Yılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Vural, 'Sistemi eleştirdiğim için beni sevmezler. O meşhur hocaların hiç biri konuşmaz. 'Yılmaz sus!' diyorlar ama susmam' dedi.
 
İşte Yılmaz Vural'ın sözleri: 
 
"Yılmaz Vural konuşur.3 puanla aldığım takımı 43 puanla ligde bıraktım. Her şeyi yerinde olan Eskişehirspor 46 puanla, bizim 3 puan önümüzde ligi tamamladı, şu anda 9 takım teknik adam arıyor, bir tanesi gelip kapımı çalmıyor, bir tane arayan yok. Ben de saf saf bekliyorum. Neden? Çünkü ben konuşuyorum, eleştiriyorum, aykırı bir tipim. Dünyanın neresinde sistemi eleştiren adamlar sevilir? Türkiye'de ki o meşhur hocalara bir bakın, bugüne kadar neyi eleştirdiler? Benim medyam hep onları gündeme getirsin, önemli yerlere koysun. 60 yaşına geldim, milli takımda, üç büyük takımda adım geçmiyor. Ben bunlara layık değil miyim? Ben konuşursam beni oraya layık görürler mi? Yılmaz sus diyorlar. Susmam! 
 
ZAVALLI MIYIM?
 
Ben bu köyün delisi olmayı üstüne aldım. 22 takım çalıştırmış biri olarak bunları konuşmam kadar doğal bir durum yok. Gördüklerimi söyleyecek kadar zavallı mıyım? Eğer ülkem beni reddediyorsa, 'Yılmaz defol git diyorsa, ben de defolup giderim. Gidecek kapım var. Kendimi güçlü hissediyorum. Hayatım boyunca kimse aracılığıyla iş bulmadım. Bende şu an boş olan takımlara birilerini araya sokarak gitmeye çalışırdım ama yapmam.
 
NAZIM HİKMET ÖRNEĞİ
 
Biz değerlerimizi hep sonradan hatırlıyoruz. Bakım Nazım Hikmet, Deniz Gezmişler..Bu insanları şimdi anlıyoruz, sahip çıkmaya çalışıyoruz. İş olup bittikten sonra, konuşmanın anlamı yok. Bende doğrularımı savunacağım. Bana iş vermesinler, hiç önemli değil."