Yılmaz Vural'a cevap vermedi

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, geçen sezon Sanica Boru Elazığspor'u çalıştıran Yılmaz Vural'ın iddiasına cevap vermedi.

Yılmaz Vurala cevap vermedi
13 Ağustos 2013 Salı 17:55 tarihinde eklendi.
Roberto Carlos, antrenmandan sonra Yılmaz Vural'ın kendisinin Peru'dan aldığı lisansla Türkiye'de teknik direktörlük yapamayacağını iddia edip, "Eğer Roberto Carlos, sahaya çıkarsa ortalığı birbirine sokarım" açıklamasına kesinlikle yorum yapmayacağını söyledi.
 
OYUNCULARINI UYARDI
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde çalıştı. İdman öncesi futbolcular ile saha ortasında 15 dakika süren bir toplantı yapan Roberto Carlos'un futbolcularını sert bir dille uyardığı dikkati çekti.
 
Toplantıdan sonra düz koşu ile başlayan idmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı. İdman çift kale maçla sona erdi. Antrenmana milli takımda bulunan Ziya Erdal ile sakat olan Timur Özgöz, yer almadı. John Utaka, Burhan Eşer ve Ümit Kurt ise takımdan ayrı çalıştı.
 
İdman sonrasında gazeticilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Carlos, Kasımpaşa ile oynadıkları hazırlık maçını değerlendirdi. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını belirten Carlos, şöyle devam etti:
 
"İlk yarı iyi pas organizasyonları yaptık, iyi bir oyun oynadık. Fakat ikinci yarı için aynı şeyleri söyleyemem. İkinci yarıda oyundan düştük. Kendi hatalarımızdan duran toplardan goller yedik. Ama en azından ilk yarıyı düşündüğümüz zaman benim için umut verici bir karşılaşmaydı." 
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynayacakları Kayserispor maçının zor bir maç olacağını belirten Carlos, "Takımımızın durumu iyi. Herkes şu anda maça yüksek bir konsantreyle, yüksek motivasyonla hazırlanmakta. Güzel bir maç olacak. Hepimiz bu maçın zorluğunun farkındayız. Ona göre oynayacağız" dedi.

DHA