Yılmaz Vural'dan Carlos'a sitem

Teknik direktör Yılmaz Vural, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un lisanssız antrenörlük yaptığını belirterek sitemde bulundu

Yılmaz Vuraldan Carlosa sitem
11 Ocak 2014 Cumartesi 12:50 tarihinde eklendi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 51. Sporun Zirvesi Semineri 'Türk Futbolu Nereye Koşuyor' oturumu ile devam etti. Antalya Belek'teki Gloria Golf Resorts Otel'de yapılan seminerin ikinci gününde ilk oturumuna Ümit Aktan başkanlık yaparken; Teknik direktörler Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve spor yazarları Atilla Gökçe, Mehmet Arslan, Tayfun Bayındır ile Halil Özer konuşmacı olarak yer aldı.

Panele konuşmacı olarak katılan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u bir konuda eleştirdiğini ifade ederek, "Dün Roberto Carlos yanımdan geçiyordu. Dedim ki bir dakika gel. Ben seni eleştirdim. Eleştirmemin de sebebi şu. Sen lisanssız Türkiye'de antrenörlük yapıyorsun. Seninle konuşurken heyecanlanıyorum. Futbol izlerken en zevk aldığım oyunculardan bir tanesisin. Ama sen antrenör değilsin kardeşim. Ve sen bu ülkeye şunun önünü açtın. Zaten gayri resmi bunu yapıyorlardı. Resmi olarak artık bir başkan yönetici vasfıyla sahaya inip bir takımın kurulmasında, idaresinde yetkiye sahip oldu senin sayende. Ve senin sayende bu ligde antrenörlüğün önemli bir tarafı vardı. Bir kardeşimiz dedi ki bu bir kağıt parçasıdır. Ben federasyon başkanı olsam bu laftan sonra çıkar bu kararı iptal ederdim." diye konuştu.
 


CİHAN