Yine depresyona girdi

Beklenen oldu ve pop yıldızı Britney Spears yine depresyona girdi

Yine depresyona girdi
23 Haziran 2012 Cumartesi 12:25 tarihinde eklendi, 1.729 kez okundu.

 

Marc Anthony ile yaptığı evlilik ve hamileliği sırasında, şov dünyasında geri plana düşen Jennifer Lopez, 'American Idol' yarışması sayesinde tam bir geri dönüş yaşamıştı. Lopez'i örnek alan Britney Spears da 'X Factors' isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturmayı kabul etti. Ancak yarışma kadrosuna katılmak, nişanlısı Jason Trawick sayesinde yeniden eski günlerine dönen Spears için pek de olumlu sonuçlar doğurmadı.
 
STRES ALTINDA
Spears, çekimler yüzünden oğulları Sean ve Jayden'dan uzak kalıyor. Bu durum da psikolojisinin kötü etkilenmesine ve mutsuz olmasına neden oluyor. Programın reytinglerinin yüksek olması için sürekli seksi giyinmeye ve mükemmel görünmeye zorlanan Spears, yavaş yavaş yaşadığı baskı yüzünden depresyona girmeye başladı.
 
KISKANÇLIK HAD SAFHADA
TV'nin en etkili isimlerinden biri olan Simon Cowell ile Spears arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Jennifer Lopez'in karizmasını ve televizyon ışığını Spears'ta bulamayan Cowell, ünlü şarkıcıya çok sert davranıyor. Sık sık 15 milyon etmeyeceğini yüzüne vuruyor! Çok duygusal bir kişiliği olan Spears, şöhrete yeni yeni kavuşan Demi Lavato'nun'mükemmel' hallerinden rahatsızlık duyuyor. Lavato'nun izleyiciler ve yarışmacılar tarafından daha çok sevilmesi Spears'ı kıskançlıktan çatlatıyor.