Yine en seksi 'O' seçildi

Geçtiğimiz yıl, Esquire dergisi tarafından yaşayan en seksi kadın seçilen Mila Kunis, bu unvanını sürdürmeye kararlı

Yine en seksi O seçildi
03 Mayıs 2013 Cuma 12:23 tarihinde eklendi, 1.572 kez okundu.

 

Yaklaşık bir yıldır kendisi gibi oyuncu olan Ashton Kutcher ile yaşadığı ilişki gündemden düşmeyen oyuncu Mila Kunis, yine en seksi kadın seçildi.
 
The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen 'Black Swan / Siyah Kuğu' filmin 29 yaşındaki yıldızı Mila Kunis, FHM dergisi tarafından  yapılan 2013 yılına ait “Dünyadaki En Seksi 100 Kadın” listesinde, ilk sırada yer aldı.
 
Kunis’in sadece doğal bir ışıltısı olmadığını, aynı zamanda aktrisin harika bir espri anlayışına sahip olduğunu ve kendisiyle dalga geçmekten çekinmediğini söyleyen FHM Editörlerinden Dan Jude,  oylamalar sonucunda Kunis’in “kusursuz kız arkadaş” olduğuna karar verildiğini belirtti.
 
Listenin ikinci sırasında Rihanna yer alırken, sırasıyla Helen Flanagan, Michelle Keegan ve Kelly Brook ise listenin ilk beşini tamamlayan isimler oldu.
 
Mila Kunis, daha önce de The Sun gazetesi okuyucuları tarafından "yaşayan en seksi kadın" seçilmişti. Aktris, dergiye verdiği röportajda mizah, politika, göçmenlik konusunda açıklamalarda bulundu.