Yok artık Ronaldinho!

Kartal'dan devre arasında ayrılan Dentinho'nun, "Beşiktaş'ta paralar zamanında ödenmiyor. Dikkatli olmalısın" sözleri Ronaldinho'yu önlemler almaya itti. Sambacı yıldız imza atmak için Siyah-Beyazlı yönetime 7 şart öne sürdü.

Yok artık Ronaldinho!
06 Ocak 2014 Pazartesi 10:23 tarihinde eklendi, 1.093 kez okundu.
Beşiktaş Ronaldinho ile yatıyor Ronaldinho ile kalkıyor... Siyah- Beyazlı yönetim yaptıkları son tekliften sonra Brezilyalı futbolcunun menajeri Assis'den gelecek cevaba odaklandı.

Siyah-Beyazlı yönetim bekleyişini sürdürürken Ronaldinho cephesinde ilginç bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesi bittiği için devre arasında ayrılarak kulübü Shakhtar Donetsk'e geri dönen Dentinho'nun vatandaşı Ronaldinho ile bir görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun Kartal'ın yeni gözdesine, "Beşiktaş'ta paralar zamanında ödenmiyor. Dikkatli olmalısın. Yoksa burada üzülebilirsin. Beşiktaş ekonomik olarak sıkıntıları olan bir kulüp. Adımlarını sağlam at" dediği öğrenildi.

Ronaldinho'nun Dentinho'nun bu sözlerinden sonra menajeriyle bir görüşme yaptığı belirtildi. Siyah-Beyazlı takıma transfer olduğunda her hangi bir sıkıntı ve maddi problem yaşamak istemeyen Ronaldinho'nun işi sağlama almak için Beşiktaş'tan önce kişisel banka teminatı isteyeceği ve bunu ilk şart olarak sunacağı saptandı
 
ŞAMPİYONLUK HALİNDE 1 MİLYON EURO BONUS
 Ronaldınho'nun ikinci şartının her sezon ülkesi Brezilya'ya gitmek için 15 adet business uçak bileti olduğu öğrenildi. Brezilyalı starın Beşiktaş'ın lig şampiyonluğunu kazanması halinde 1 milyon Euro bonus isteyeceği ve Şampiyonlar Ligi'nin kazanılması durumunda ise 2 milyon Euro bonus talep edeceği öğrenildi
 
VİLLA VE ARABA TALEBİNDE BULUNDU
 KARTAL'ın renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Ronaldinho'nun ayrıca çok lüks bir villa istediği ortaya çıktı. Burada her türlü konforun olmasını talep eden Brezilyalı oyuncu ayrıca kendisinin seçeceği son model bir araba ile evi için özel hizmetli isteğinde bulundu.
 
RONALDINHO'NUN AĞIR iSTEKLERi
 6.5 MiLYON EURO GARANTi PARA
KiSiSEL BANKA TEMiNAT MEKTUBU
SAMPiYONLUK iCiN 1 MiLYON € BONUS
AVRUPA SAMPiYONLUGU iCiN 2 MiLYON € BONUS
BREZiLYA'YA GiDiS-DONUS 12 BUSiNESS UCAK BiLETi
BOGAZDA ViLLA, 2 ADET ARABA VE iKi HiZMETCi
 
takvim