Yok böyle bir kutlama

Rus milyarder Roman Abramoviç, yarım milyon dolara Ben Stiller'i Noel baba yaptı

Yok böyle bir kutlama
03 Ocak 2011 Pazartesi 15:09 tarihinde eklendi.

 

Rus milyarder Roman Abramoviç, yarım milyon dolar ödeyerek Müzede Bir Gece ve Zor Baba serileri ile tanınan Hollywood yıldızı Ben Stiller'i düzenlediği yeni yıl partisine Noel Baba olarak çağırdı.
 
Rus işadamının bu sürprizi bir yaşındaki oğlu Aaron için yaptığını yazan Rus Express Gazetesi’nin internet sayfası, Abramoviç’in Emmy ödülü komedyeni ikna etmek için yaklaşık bir buçuk hafta uğraştığını ve sonunda 500 bin dolar karşılığında Stiller’i bu rol için ikna ettiğini yazdı.
 
Abramoviç, Karayipler'deki St. Barts Adası’nda 90 milyon dolarlık malikânesinde düzenlediği yeni yıl partisi için 7,5 milyon dolar harcadığını da yazan gazete, partiye Salma Hayek, Demi Moore ve genç eşi Ashton Kutcher, Amerikan hip hop grubu Black Eyed Peas'in solisti Fergie ve aktör kocası Josh Duhamel’inde aralarında bulunduğu 250 seçkin davetlinin katıldığını yazdı. Rus milyarderin düzenlediği yılbaşı partilerini gelenekselleştirmek istediğini ve harcamadan kaçınmadığını da belirten gazete, Abramoviç’in bir önceki yılbaşı kutlamasına da çok sayıda ünlünün katıldığını ve o partide de 4,5 milyon dolar harcandığını yazdı.

Milliyet