Yok böyle sadakat!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde evlerinin önünden kaybolan köpek 7 yıl sonra döndü.

Yok böyle sadakat!
13 Şubat 2013 Çarşamba 10:23 tarihinde eklendi.

 

Köpek sahibi Aydın Günaydın köpeği 7 yıl sonra evlerinin önünde gördüklerinde şaşkınlıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi. 
 
Derince İlçesi'ndeki 60 Evler Semti'nde oturan, amatör bir kulüpte futbol antrenörü Aydın Günaydın'a ait 'Kömür' adlı çoban ve kurt kırması köpek yaklaşık 7 yıl önce sokakta başka köpeklerin peşine takılarak kayıplara karıştı. Aylarca kaybolan köpeğini arayan Aydın Günaydın ondan ümidini kesti. Önceki gün alışverişten dönen Aydın Günaydın, 2 katlı müstakil evlerinin bahçesinde gördüğü köpeğin kendisine doğru yaklaşıp etrafında dolaşınca onun 7 yıl önce kaybettiği köpeği 'Kömür' olduğunu anladı. 
 
7 YIL SONRA AYNI EVE DÖNDÜ
 
Kaybolan köpeklerine 7 yıl sonra kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Aydın Günaydın, "Diğer köpeklerin peşine takılıp gittikten 7 yıl sonra kapımızın önünde bir köpeği yatarken gördüm. İnanmak çok zordu. Onu önce tanıyamadık. Köpeğimiz bizi tanıdı. Gelip yanımıza bizim çevremizde dönüp dolaşmaya başlayınca şaşırdık. İyice bakınca 7 yıl önce kaybolan 'Kömür' adlı köpeğimiz olduğunu anladık." 
 
"YENİ BİR KULÜBE ALACAĞIZ"
 
Köpekleri kaybolunca kulübesini başkalarına verdiklerini, 'Kömür'ün dönmesi üzerine yeni bir kulübe alacaklarını söyleyen Günaydın, "Eşim de köpeğin bulunduğuna çok sevindi. 3-5 ay sonra insanlar birbirlerini aramıyor. İnanamıyorum. Dostluk böyle bir şey. Karnı açmış hemen 2 litre süt verip makarna ile karnını doyurduk. Umarım bir daha başka köpeklerin arkasına takılıp evini terketmez" diye konuştu.

DHA