YÖK Şanlıurfa’da toplandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Şanlıurfa’da toplandı. Toplantı öncesi YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

YÖK Şanlıurfada toplandı
22 Şubat 2013 Cuma 11:51 tarihinde eklendi.

 

YÖK 211’inci toplantısını Şanlıurfa’da gerçekleştiriyor. Şanlıurfa’da ilk defa gerçekleşen toplantı öncesi YÖK Başkanı, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti. YÖK Başkanı Çetinsaya, Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
YÖK toplantılarının artık Anadolu şehirlerinde de yapıldığını belirten Çetinsay, “Bizim üniversiteler arası kurulumuz var. Burası her üniversiteden iki kişinin rektör ve üniversite temsilcisi olmak üzere temsil edeceği, önemli kararların alındığı, önemli tartışmaların yapıldığı bir platform. Hep birlikte bir araya gelip tartışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi.
 
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise kurulun alacağı kararların hayırlı olmasını diledi. Güvenç, “Kilit araştırma adına, tarihi güzelliklerin sergilenmesi adına, varlığımızın potansiyelimizin ulusal anlamda gündeme gelmesi adına bu tür etkinlikler son derece önemli. İnşallah YÖK Başkanımızın riyasetinde Üniversitelerarası Kurul çok önemli kararlara da Urfa’da imza atacaktır. Ben kendilerine bir kere daha hoş geldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.

CİHAN