Yol çöktü

Ereğli İlçesi’nde etkili olan yağmur sonrası oluşan heyelan nedeniyle yolda çökme meydana geldi. Park halindeki bir araç, yolda meydana gelen heyelan nedeniyle sürüklenerek çöken yola düştü.

Yol çöktü
25 Temmuz 2014 Cuma 09:22 tarihinde eklendi.
Güldere Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları için açılan ve daha sonra üzeri toprakla kapatılan yolda heyelan meydana geldi. Heyelan sonucunda açılan 1 metrelik çukura, Hidayet Tezcan’a ait park halindeki 67 TC 372 plakalı otomobil kayarak düştü.

Ereğli Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, otomobili düştüğü yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler, otomobili çekmek için halatla kamyonete bağladı. Bu sırada aniden gerilen halat, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ile birlikte kurtarma çalışmalarına yardım eden 3 kişiye çarptı. Bir kişi de, otomobilin sıçrattığı çakılların etkisiyle çöken yolun içine düştü. Kısa süreli panik yaşanan olayda yaralanan olmadı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından otomobil, bulunduğu yerden çıkartıldı. Tezcan, yolun çöktüğü sırada çıkardığı gürültüyle dışarı baktığında otomobilin açılan çukurun içine düştüğünü gördüğünü söyledi.