Yol hırsızları yakalandı

Ankara-Kırıkkale yolunda araçların camlarını kırarak değerli eşyaları çalan hırsızlar, emniyet ekipleri ile girdikleri kovalamacada kaza yapınca yakayı ele verdi.

Yol hırsızları yakalandı
13 Ağustos 2013 Salı 20:22 tarihinde eklendi.

Yaz aylarıyla birlikte seyahat edenlerin sayısında ciddi artış oldu. Mola ve dinlenme tesislerinde duraklayan vatandaşları gözleyen hırsızlar gözlerine kestirdikleri araçların camlarını kırarak değerli eşyaları çalıyor.

Elmadağ ilçesinde yemek için mola veren bir vatandaşın araç camını kırarak içindeki çantayı alan hırsızlar çevredekiler tarafından fark edildi. Polise haber verilmesi üzerine polis hırsızların aracını takibe aldı. Kırıkkale Irmak kasabasına gelindiğinde jandarma ekipleri hırsızların önünü kesti. Kaza yapan hırsızların araçlarının tekeri patladı.

Yaya olarak kaçan hırsızlardan G.M. jandarma tarafından yakalandı, diğer hırsız kaçmayı başardı. Hırsızların kaza yapan aracı da çekiciyle kaldırıldı. Kaçan hırsızın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Hırsızlık mağduru vatandaş, "Dinlenme tesislerinde biz yemek yemek için aracımızı park edip indik. Sonra biz aracımızın yanına gelince aracın camının kırık olduğunu, araçtan çantalarımızın alındığını fark ettik. Hemen 155'i aradık. Sağ olsun polis ve jandarma koordineli bir şekilde çalışarak kısa sürede hırsızları yakaladı." dedi.


CİHAN