Yol kenarında dehşet!

Konya'da 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Özlem Işık, vücudunun 6 yerinden bıçaklanmış ve dövülmüş halde yol kenarında ölü olarak bulundu.

Yol kenarında dehşet!
25 Nisan 2014 Cuma 11:00 tarihinde eklendi.
Eşinden boşanan ve bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Işık'ın, dün akşam eve gelmemesi üzerine annesinin polis merkezine giderek kayıp müracaatında bulunduğu ortaya çıktı.
 
Olay, bugün saat 06.30 sıralarında Konya- Akören karayolunun 10'ncu kilometresinde meydana geldi. Yolun kenarında kanlar içinde bir kadının yattığını gören çevredekiler polise ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

Olay yerine giden sağlık görevlileri vücudunun 6 yerinden bıçaklanmış ve dövülmüş olan kadının öldüğünü saptadı. Öldürüldükten sonra yolun kenarına atıldığı üzerinde duran polis, yaptığı incelemede ölen kadının bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan ve akşam işten eve dönmediği için annesi Şerifana Işık tarafından saat 03.00 sıralarında polis merkezine kayıp müracaatında bulunduğu Özlem Işık'ın olduğunu saptadı. Bir süre önce eşinden boşanan ve ailesinin yanına yerleşen Işık'ın, 9 ve 7 yaşlarında iki kız çocuğunun olduğu öğrenildi. 
 
Işık'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
 
Polis, Işık'ın katilini bulmak için çalışma başlattı. 

DHA