Yol ortasında cinayet

Bayrampaşa’da şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden uzaklaştırma kararı olan koca, takip ettiği eşini yol ortasında vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

18 Haziran 2013 Salı 17:58 tarihinde eklendi, 1.138 kez okundu.
Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken intihar eden eşi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, saat 13:30 sıralarında Şehir Parkı Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir süre önce mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı verilen İsmet A. (49), eşi Gönül A.'yı (53) takip etti. Cadde üzerinde eşini durduran çift tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce öfkeli koca üzerindeki silahını çıkardı. Bu sırada can havliyle kaçmaya çalışan talihsiz kadın, beline isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı.
 
İsmet A., ardından aynı silahı kendi başına dayayarak tetiği çekti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken, eşi İsmet A. ise ağır yaralı olarak Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Olayı anlatan görgü tanıklarından biri, “Ben parkta oturuyordum. O sırada silah sesi duydum. Adamı eşini kovalarken gördüm. Daha sonra kadının başına sıktığını gördüm. Sonra da kendi başına sıktı" dedi.
 
Gönül A.’nın cesedi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin 4 çocuğu olduğu, bir süre önce İsmet A.’nın mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

DHA