Yol tartışması yüzünden darp edildi

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, sokağa park edilen ve sokağı kapatan kamyonlar nedeniyle çıkan tartışmada iki çocuk annesi Dilek Kutlu (39) iddiaya göre inşaat malzemeleri satan firmanın çalışanları tarafından darp edildi.

25 Ocak 2013 Cuma 00:33 tarihinde eklendi, 14.668 kez okundu.

 

Kuaförlük yapan Kutlu, "Bana hakaret edip, beni darp ettiler ve bacağımda çatlak meydana geldi. Ben işe başlayana kadar çocuklarıma kim bakacak" dedi.
 
Karabağlar ilçesi 3796 sokakta inşaat malzemeleri satan işyerlerine ait kamyonların sokağın girişini kapatmaları ve malzemelerini sokağa yerleştirmelerinden dolayı Dilek Kutlu birçok defa firma yetkililerine durumu şikayet etti. Sonuç alamayan Kutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesine dilekçeyle şikayete bulundu. İnşaat malzemeleri satan işyeri sahipleri Yusuf Adıgüzel ve Mehmet Karakaş kendilerine defalarca gelerek şikayetini geri alması yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

Olay günü ise iş yerinden otomobili ile eve geldiğini, ancak kamyonlar nedeniyle sokağa girmediğini belirtti. Kutlu, "Bende yeter artık dedim ve polisi arayarak zabıt tutulmasını istedim. Polislerin gelmesini beklediğim sırada işyeri bekçisi Ahmet Adıgüzel'in (60) sözlü hakaretine uğradım. Daha sonra içerden aldığı sopayla bana saldırmaya çalıştı. Bu sırada tartışmaya bekçinin oğluda katıldı. Beni sopa ve yumruk darbeleriyle darp etti" dedi.
 
Dilek Kutlu, "17 yaşındaki kızım Cansu ve 14 yaşındaki kızım Aysu'nun gözleri önünde darp edildim. Polislerin gelmemesi üzerine kızlarım yakında bulunan polis merkezine giderek ekip çağırdı. Beni darp edenlerden şikayetçi oldum. Bu işin peşini bırakmayacağım. İşyeri sahiplerinin belediye ile arası çok iyi. Neden bu soruna kimse sahip çıkmıyor. İllaki beni öldürmeleri mi gerekiyor. Mahallenin diğer sakinleri de bunlarla uğraşmak istemiyor. Ben şu an mağdurum ben çalışamayınca çocuklarıma nasıl bakacam" dedi.
 
Kutlu'yu darp eden şüpheli R.A. polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. 

DHA