Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Kağıthane'de, bir yolcu minibüsü, yokuş aşağı giderken sürücüsünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle önce kaldırıma, daha sonra da bir ağaca çarparak devrildi. Kazada 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Minibüs şoförünün trafiğe takılmamak için güzergah dışına çıktığı öğrenildi.

Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
31 Mayıs 2016 Salı 19:03 tarihinde eklendi.
Kaza, Gültepe Ortabayır Mahallesi, Çukur Sokağı'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Gültepe-Şişli hattında çalışan 34 M 1569 plakalı minibüsün şoförü, Şişli yönüne ilerlerken, trafiğe takılmamak için güzergahı dışında olan Çukur Sokağı'na girdi. Minibüs şoförü, sokakta yokuş aşağı ilerlerken, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, önce kaldırıma, ardından da bir ağaca çarparak yan yattı.
 
Kazada, minibüs yolcularından 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların ilk yardımına sokak sakinleri koştu. Bazı vatandaşlar yaralıları özel araçlarıyla hastanelere götürürken, bazı kişiler de diğer yaralıları evlerinin bahçesine taşıyarak yardım etti.
 
Bir vatandaşın evinin bahçesine taşıdığı bir genç kız, cep telefonuyla babasını arayarak yaşadıklarını anlattı. Bu sırada, evsahibi, genç kızın yüzüne güneş gelmemesi için bir giysi yardımıyla perdeleme yaptı.
Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
 
Kaza sonrasında elinden yaralanan Nazım Tirin, “Minibüs bir anda kaldırıma çarptı. Kaldırımdan sekti, devrildi. Minibüs komple doluydu, ayakta yolcu sayısı da bayağı fazlaydı. Minibüsün güzergahı burası değildi, trafik vardı diye kestirme diye buradan geldi. Bir kadın vardı, durumu ağırdı. Kadının kolu bayağı ezilmişti" diye konuştu.