Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı

Osmaniye-İskenderun kavşağında yolcu minibüsü ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 1’i ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı

Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı
02 Temmuz 2013 Salı 13:07 tarihinde eklendi.

Osmaniye-İskenderun kavşağında, Tüysüz Beldesi'nden gelen Bekir Evgi (46) yönetimindeki 80 M 8533 plakalı yolcu minibüsü ile Gaziantep'ten Erzin'e giden İsmail Kaya idaresindeki 27 UE 392 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazada, araç sürücüleri Bekir Evgi ve İsmail Kaya ile İsmail Kaya'nın annesi Zeliha Kaya (61), eşi Hamdiye Kaya çocukları Ali, Mehmet Emir, Abdulsamet ve Yusuf ile dolmuşta bulunan Ayten Etleç (27), Eşe Evcimik (48), Halime Çetin (45), Kadir Açacak (49), Hürü Çetin (15) ve Cemal Önalan (46) yaralandı.

Bölgeye sevk edilen Ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zeliha Kaya yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali Kaya'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Bu arada kazada minibüste bulunan yolcuların yakınları Osmaniye Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralılar hakkında bilgi almaya çalıştı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.


CİHAN