Yonca Evcimik deveye bindi

Muğla'nın Bodrum İlçesi Bitez Beldesi'nde düzenlenen 'Mandalina Festivali'ne katılan şarkıcı Yonca Evcimik, "Nedir bu hayvanların bizden çektiği?" deyip özür dilediği, mandalina kasası taşıyan deveye bindi.

Yonca Evcimik deveye bindi
12 Ocak 2014 Pazar 14:11 tarihinde eklendi, 1.528 kez okundu.
 
Bu yılki festivalin tanıtım yüzü olan Yonca Evcimik, yeşil renkli ve etek kısmında mandalina şekilleri bulunan elbisesiyle etkinlikte yer aldı. Evcimik'le fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girdi.

Kendisinin yarı Bitezli olduğunu söyleyen Yonca Evcimik, "2000 yılından beri Bitez'de oturuyorum. Benim de bir mandalina bahçem var. Doğa ve hayvanlar için aktivist kimliğimle çalıştığımı biliyorsunuz. Dolayısıyla böyle bir organizasyonun içinde olmazsam olmaz" dedi. Yonca Evcimik daha sonra, "Nedir bu hayvanların bizden çektiği?" deyip özür dilediği, mandalina kasası taşıyan deveye bindi.
 
Festivalde CHP'li Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, mandalinalardan yapılmış anahtarı Bodrum Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mehmet Kocadon'a verdi. Anahtarı alan Kocadon "Önümüzdeki yerel seçimlerde Bitez belde olma özelliğini kaybedecek. O nedenle uluslararası mandalina festivalini Bodrum'da düzenlemek boynumuzun borcu olmuştur" dedi.

DHA