Yönetim yürüyüşe karşı çıktı

Fenerbahçeli taraftarların ‘’Şike soruşturması kapsamında’’ suçlanan kulüplerine destek amacıyla Pazar günü ‘’500 bin kişilik büyük yürüyüş’’ adı altında düzenleyecekleri toplantıya Sarı-Lacivertli yönetimden onay çıkmadı..

Yönetim yürüyüşe karşı çıktı
08 Temmuz 2011 Cuma 09:55 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçeli yöneticiler, suçlamalar nedeniyle kulübün zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, ‘’Taraftarlarımızın hassasiyetini anlıyoruz.. Kulübümüze takımımıza destek olmak istediklerini de biliyoruz.. Ancak her şey yargı aşamasındayken, bu tarz bir organizasyon yanlış anlaşılabilir.. Kaldı ki bu organizasyonda provokasyon da olabilir.. Kendilerinden isteğimiz, şu aşamada sadece gelişmeleri izlemeleri ve ani tepkiler vermemeleri.. Bu tip bir organizasyonun şu an için gereksiz olduğunu düşünüyoruz.. Taraftarlarımız sakin olsunlar.. Gerçekler zaten yakın zamanda ortaya çıkacak’’ dediler..
 
Bilindiği gibi Fenerbahçeli taraftarlar, çeşitli paylaşım sitelerinde örgütlenerek 10 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da önce Bolu’da Topuk Yaylası’ndaki yeni tesislerde kampta bulunan takıma gidip destek vermeyi ardından da Bağdat Caddesi’nde yürüyüş yapmayı planlıyorlardı..