Yönetimde büyük gerginlik!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beyaz Tv'ye özel açıklamalarda bulundu.

Yönetimde büyük gerginlik!
19 Kasım 2012 Pazartesi 10:24 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beyaz Tv'ye bir röportaj verdi. Ünal Aysal'la arasındaki ilişkiden bahseden Öztürk, sürekli olarak görüştüklerini söyledi.
 
Sarı-kırmızılı yönetimle ilgili birçok durumu şu anda anlatmayacağını belirten Adnan Öztürk, kendisinin kötü yansıtıldığını dile getirdi.
 
Öztürk açıklamasında, "Her gün 5 kere falan konuşuyoruz. Dönüyor ertesi sabah hayal kuruyorsa istifa etsin diyor. Bunların hepsinin nedenini gayet iyi biliyorum. Bu Adnan Öztürk geçimsiz, bu Adnan Öztürk problem yaratan adam falan. Hepsinin arkasındaki politikayı biliyorum. Şimdilik bizde kalsın. Bu kadar bana karşı, karşı olur. Yani Galatasaray'da yanlış bir iş yaparız. Zarar veren bir iş yaparız. İstifa ederiz yanlış yaptık diye..." ifadelerini kullandı.
 
Kendisini hedef alanların aynı isimler olduğunu kaydeden Adnan Öztürk, "Sorumluluk Galatasaray yönetim kurulundadır. Oradan bir tanesi çıkıyor. Ağzından çıkan lafı anlamayan adam bir şey söylüyor. Öbürü istifa etsin diyor. Hepsi aynı adamlar farkında mısınız?" şeklinde konuştu.