YouTube'da 'One Channel' dönemi

Google’ın geçtiğimiz ay deneme sürümünü sunduğu yeni tasarımı ‘One Channel', bugünden itibaren tüm kullanıcılara sunuldu.

YouTubeda One Channel dönemi
08 Mart 2013 Cuma 15:43 tarihinde eklendi.

 

YouTube, tasarım değişikliğine giden sosyal ağlar arasına girdi. Eski tasarımı yerini alan ‘One Channel' (Tek Kanal), kullanıcılara kullandıkları internet tarayıcısı ne olursa olsun aynı kalitede görüntü kalitesi sunmayı amaçlıyor.
 
One Channel, tarayıcıların yanı sıra tüm bilgisayar ve mobil cihaz çeşitlerinde de kalite farkını ortadan kaldırmayı hedefliyor.
 
YouTube’a sıkça video yükleyen ve çok sayıda kanal takip eden kullanıcılar için daha büyük bir anlam taşıyan One Channel, sayfanızı ziyaret edenleri daha kolay üye yapmanızı  ve video ile çalma listelerinizi daha etkin organize etmenizi sağlayacak.
 
The Next Web’in verdiği bilgiye göre, Google, One Channel tasarımını tüm hizmetlerinin toplandığı platform olan Google +’a benzetmek istedi. Görsel tecrübeyi artıran yazılım birçoklarının beğenisini kazanacak gibi görünse de, geleneksel tasarıma alışmış olan kullanıcılar, sayfa tasarımına uyum sağlamakta zorluk çekebilir.

NTV