Yozgat siste kayboldu

Yozgat'ta yaklaşık 10 gündür etkili olan sis hayatı olumsuz etkiliyor

Yozgat siste kayboldu
10 Ocak 2014 Cuma 18:22 tarihinde eklendi.

Şehrin en yüksek tepesi olan Şahin Tepesi'nden bakıldığında, şehir sis bulutu nedeniyle adeta denizde kaybolmuş bir görüntü izlenimi veriyor.

Sis nedeniyle trafikte seyreden sürücüler zor anlar yaşarken, yaklaşık 80 bin nüfuslu şehir sis altında kayboldu. Yüksek tepelerden bakıldığında, sis, Yozgat'ın üzerinde adeta bir deniz görünümü oluştururken, vatandaşlar belediyeye ait Şahin Tepesi Sosyal Tesisleri'ne çıkarak güzel manzarayı izleyip anı olsun diye hatıra fotoğrafı çektiriyor.

İlyas Ergörün, sisin adeta kart postallık görüntü oluşturduğunu belirterek, Yozgat Sürmelisi'nde yer alan 'Yozgat'ı sel almış Çamlığı duman' dizelerinin gerçekleştiğini söyledi. Vatandaşların, Şahin Tepesi'ne çıkıp manzarayı seyrettiğini belirten Ergörün, "Sis Yozgat'ın üzerinde çok güzel bir görüntü oluşturdu. Adeta eliniz değecek gibi, ayağınızla basacaksınız gibi bir manzara var. Bu da kış mevsiminin güzelliklerinden biri." diye konuştu. Bazı vatandaşlar ise cep telefonuyla sisle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


CİHAN