"Yozgat'ı daha da ileriye götüreceğiz"

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 2013 yılında Yozgat’ı her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Yozgatı daha da ileriye götüreceğiz
28 Aralık 2012 Cuma 21:03 tarihinde eklendi.

 

Yusuf Başer, yaptığı açıklamada "Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının, milletimiz için istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir." dedi. 2012 yılının ülke ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu kaydeden Başer, "Geçtiğimiz yıl ekonomik sorunlarını aşmak için yoğun çaba gösteren Türkiye, yurttaşlarının temel hak ve özgürlüklerini geliştirmek doğrultusunda köklü adımlar atarak, çağdaş dünyayla bütünleşme sürecinde de önemli ilerlemeler sağlamıştır. AK Parti olarak, bir yandan demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki gelişmeyi tamamlamak için gerekli adımlar atarken, diğer yandan da ekonomimizin istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya kavuşturulmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Türkiye, geride kalan 2012 yılında, bölgesinde ve dünyada barış ve istikrar öğesi olarak gelişmesini sürdürmüş, kıvanç duyduğumuz atılım ve başarılarıyla, gurur verici düzeye ulaşmıştır."diye konuştu.
 
Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye’de yaşamanın herkesin ortak dileği olduğunu ifade eden Başer, "Milletçe birbirimizi sevmemiz, birbirimize kardeşçe yaklaşmamız, dayanışma içinde olmamız, görevimizi, işimizi daha iyi yapmamız, çok çalışmamız halinde güçlü, ileri ve mutlu bir Türkiye hedefine daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Yozgatlı hemşerilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. 2013 yılında da ilimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Şehrimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.2013 yılında hedefimiz ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması için sürdürülen projelerin tamamlanmasının yanında, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ve halkımızın desteği ile Yozgat için öncelikli ve önemli görülen yeni projeler başlatmaktır." şeklinde konuştu.
 
Her takvim yılının yeni bir başlangıç olduğunu söyleyen Başer, "Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslam âlemine Yozgat'a, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah'tan temenni ederken yeni yılın Yozgat'ın hizmet ve yatırımlardan daha fazla pay aldığı bir yıl olarak geçmesini diliyorum." temennisinde bulundu.

CİHAN