Yumurta Donasyonu Sayesinde Umutsuzluklar Mutluluğa Dönüşüyor

Mucize Ekip Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi, her yıl binlerce çifti çocuk sahibi yaparak, onların tekrar hayata bağlıyor.

Yumurta Donasyonu Sayesinde Umutsuzluklar Mutluluğa Dönüşüyor
20 Ocak 2017 Cuma 19:12 tarihinde eklendi, 1.805 kez okundu.
Mucize Ekip Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi, her yıl binlerce çifti çocuk sahibi yaparak, onların tekrar hayata bağlıyor. Yumurta Donayonu kibristupbebekmerkezi.com/yumurta-donasyonu.html tedavisi sayesinde, normal yollardan çocuk sahibi olması neredeyse imkansız hale gelmiş çiftler bu yöntem sayesinde hiçbir riski taşımadan hamile kalabiliyorlar. Bebek sahibi olarak tarifsiz mutluluklara ulaşıyorlar…
 
Bildiğimiz gibi, modern zamanın getirdikleriyle birlikte; gebelik şikayetlerinde de artış meydana gelmektedir. Doğanın tahribatı ve kimyasal etkenlerin artması başta olmak üzere onlarca olumsuzluk, vücudumuzun öncelikle üreme mekanizmasında sorunlar ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Son yıllarda kadınlarda doğurganlık oranı, hatırı sayılır ölçüde azalmıştır. Bu olumsuzluklar maalesef kimi vakalarda çözümü mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Örneğin; anne adayının yumurtlama periyotlarını bütünüyle ortadan kaldırdığı gibi, yumurtlasa bile döllenemeyen nitelikte yumurtalar oluşmasına neden olabilmektedir. Mucize Ekip Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi, bu sorunlarla ilgili pek çok alternatif tedavi sunmakla birlikte, bazı vakalarda tek çözüm yumurta donasyonu tedavisi olmaktadır. Yani, sağlıklı bir yumurta donöründen toplanan yumurtaların baba adayından alınacak sperm ile eşleştirildikten sonra oluşan embriyonun, yumurtlama sorunu olan annenin rahmine yerleştirilmesi prosedürü tercih edilmek durumundadır.
 
Bütünüyle sağlıklı olan bu yöntemde, donör ve alıcı hiçbir riske maruz kalmaz, bir cerrahi prosedüre dahi gerekli olmaz. Donörün maruz kalacağı neredeyse hiçbir özel işlem yoktur. Sadece yumurtalarını geliştirmesi için ilgili ilaç tedavisi yapılır, vakti geldiğinde de yumurtaları toplanır. Yumurta donasyonu, sağlıklı bireyin yumurtalıklarını bağışlaması değildir. Halk arasında kimi zaman bu durum böyle algılanır ancak, bu bütünüyle yanlış bir tanımdır. Bir organ nakli prosedürü aktarılan yumurtalık nakli, imkansıza yakın bir prosedürdür, başarı oranı yok denecek kadar düşüktür. Yumurta donasyonu yöntemi ise her ay regl döneminde kırılarak atılan yumurtaların, çatlamadan ve sağlıklı oldukları dönemde alınarak muhafaza edilmesidir. Yani, eğer bağışçı gebe kalmayı düşünmüyorsa zaten o yumurtaları atacaktır. Hatta bir sonraki ay aynı sayıda yumurta yine aynı yerde var olacağından herhangi bir kayıp da söz konusu olmayacaktır.
 
Yani yumurta donasyonu, çocuk sahibi olmayanlar için büyük bir nimet iken, bağışçı için neredeyse hiçbir etkisi olmayan bir işlemdir. Yumurta donasyonu işlemi sayesinde, çocuk sahibi olamayan aileler umutsuzluklardan sıyrılarak mutluluğa kavuşturur. Yumurta donasyonu işlemi sayesinde gebe kalabilme olasılığı menopozdaki kadınlarda bile yüzde 80~85 civarındadır.
 
Konuyla ilgili detaylı bilgi için Mucize Ekip Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi yumurta donasyonu websayfasından ulaşarak bilgi alabilirsiniz.