Yunanistan Gekas’ı konuşuyor

Yunan basını Fenerbahçe'ye üç gol atan Samsunsporlu Gekas’ı yere göğe sığdıramadı. Gazeteler tecrübeli oyuncunun takımının kümede kalma umutlarını yükselttiğini belirtti

Yunanistan Gekası konuşuyor
04 Şubat 2012 Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi.

 

Samsunsporlu Theofanis Gekas’ın, Fenerbahçe karşısında hat-trick yaparak takımına üç puan kazandırması, Yunan basınında geniş yer buldu.
 
Ta Nea gazetesi, Samsunspor’un, Gekas’ın golleriyle Fenerbahçe karşısında büyük bir zafer elde ettiğini belirterek, "Kümede kalmaya çalışan Samsunspor, bu galibiyetle şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’ye ağır bir yara verdi" ifadelerini kullandı.
 
Contra ise, Theofanis Gekas’a övgüler yağdırırken, "Gekas, harika bir oyuncu olduğunu hat-trick yaparak bir kez daha ispatladı. Bu galibiyetle Samsunspor sezonun en önemli zaferlerinden birini elde etti. Ayrıca Samsunspor bu 3 puan ile Süper Lig’de kalma umutlarını yükseltti" dedi.
 
Sirtaki yaptı
Sentragoal adlı gazete de, "Yabancı Damat" başlığını kullandığı haberde, bir dönem Türk-Yunan ilişkilerini anlatan TV dizisini hatırlattı. Haberde şu ifadelere yer verildi;
 
"Son yıllarda Yunan toplumu tarafından sevilen Türk dizileri, Yunan TV’lerinde uzun süre yer almıştı. O dizide Türklerin yaşam tarzları anlatılıyordu. Fenerbahçe karşısında hat-trick yapan Yunanlı golcü Gekas da, komşu ülkede sirtaki yaparak bizi temsil etti."

Milliyet