Yunanistan'ın utanç gecesi!

EURO 2016 elemelerinde F Grubu karşılaşmasında Yunanistan sahasında dün akşam oynadığı maçta Faroe Adaları'na 1-0 mağlup olması ülkeyi ayağa kaldırdı.

Yunanistanın utanç gecesi!
15 Kasım 2014 Cumartesi 10:06 tarihinde eklendi.
 
İtalyan teknik adam Claudio Ranieri'nin istifasını isteyen Yunan spor medyası dün geceyi "utanç gecesi" ilan etti.
 
Yunanistan'ın önemli spor gazetelerinden olan Goal News "Bizi mahvettin!" başlığı ile maç haberini yayımlarken Ranieri'nin bir an önce ülkeyi terk etmesini istedi. Yunanlı oyuncularında suçlu olduğunu belirten gazete futbolculara ise "Yazıklar olsun size!" ve " Faroe Adaları yenmek için teknik direktör gerekli olmamalıdır." başlıkları atıldı.
 
Bir diğer Yunan spor gazetesi olan SportDay ise "Milli utanç!" başlığı atılırken futbolculara ise "Dün gece futbol öldürüldü" başlığı atıldı.
 
EURO 2016 Elemeleri kapsamında sahasında 3 maça çıkan Yunanistan bu maçtan da mağlubiyet ile ayrılması sonrası ülke basını tarafından istifası istenilen İtalyan teknik adam Claudio Ranieri ise yaptığı açıklamada ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Ranieri "Bu tip sonuçlardan sonra teknik direktörün sorumluluğu alması gerekir. Ben takımı bırakmayı düşünmüyorum. Benim planım burada kalıp bu takımı tekrar nasıl ayağa kaldırırız, nasıl tekrar başarıya ulaşırız sorularına cevap bulmak " ifadelerini kullandı

DHA