Yurdumuzu Aile Sıcaklığında Isıttık!

Defne Kız Öğrenci Yurdumuz hizmete başlamış olduğu 2012 yılından bu yana, Ankara dışında ya da içinde yaşayan aileler tarafından tercih edilmektedir.

Yurdumuzu Aile Sıcaklığında Isıttık!
14 Mayıs 2016 Cumartesi 16:50 tarihinde eklendi, 2.992 kez okundu.

Defne Kız Öğrenci Yurdumuz hizmete başlamış olduğu 2012 yılından bu yana, Ankara dışında ya da içinde yaşayan aileler tarafından tercih edilmektedir. Odalarımız 1 ve 2 kişilik olarak dekore edilmiş olup, her gün profesyonel temizlik elemanları tarafından temizlenmektedir. Öğrencilerin çıkış ve giriş saatlerine göre temizlik hizmeti verilmekte, öğrencilerin uyku ya da ders çalışma düzenlerine müdahale edilmemektedir. Aile sıcaklığında ilgi ve yakınlık sunan personelimizle, öğrencilerimiz ailelerinin uzaklığından bir nebze de olsa korunuyor olmaktadırlar. En önemli ihtiyaçlardan biri olan çamaşır yıkama ve ütü hizmetlerimiz sayesinde, öğrencilerimiz başka arayışlar içinde girmek zorunda kalmamaktadırlar. Yemekhanemiz öğrencilerimizin sağlıklı beslenmeleri adına sürekli denetimde olarak hizmet vermektedir. Kaliteli malzemelerle, sağlıklı usullerde pişirilmiş olan yemeklerimiz, anne eli değmiş gibi hazırlanmaktadır. Anneler en iyisini isterler, biz de öyle istiyoruz. Evlatlarınızı, evlatlarımız gibi önemsiyoruz. ankara kız öğrenci yurtları ve çevresinde bulunmaktadır. Defne Kız Öğrenci Yurdu konumuyla da aileler ve öğrencilerine en avantajlı mesafeyi sunmaktadır.

 

Kampüs, Okul ve Yerleşkelere Yakınlık
 

Ankara Üniversitesinin Ziraat ve Veterinerlik fakültelerine en yakın yürüme mesafesindeki yurt olarak, öğrencilerimizi zaman kaybından korumuş olmaktayız. Yıldırım Beyazıt ve Hacettepe üniversitelerine ücretsiz servisimiz sayesinde 7 ile 10 dakika arasında ulaşabilmektesiniz. Metroya yürüyerek 10 dakikada varabilmektesiniz. Kız öğrenci yurtları Ankara'da okullara ya da metroya uzak olmamalıdır. Başkentimiz Ankara'nın trafik sorunu, tüm büyük şehirlerin kaderiyle aynı olarak oldukça yoğun akmaktadır. Defne Kız Öğrenci Yurdu olarak bu bilinçle binamızı, öğrencilerimizin ulaşım ihtiyacına göre özel olarak konumlandırdık. Binamızın yapımı, deprem yönetmeliğine uygun olup, binamızda yangın merdiveni de bulunmaktadır. Merkezi sistemle ısınmakta olan yurdumuzda, mantolama sayesinde sıcaktan ve soğuktan korunma sağlanmaktadır. Güvenlik kameralarıyla 24 saat kesintisiz kayıtlı izleme yapılmakta olduğundan, kız öğrencilerimiz ve aileleri güven içinde hissetmektedir.
 

Kız öğrenci yurtları Ankarave civarındaki etkinlikler içinde, her yıl düzenlemekte olduğumuz Defne Kız Öğrenci Yurdu Piknik Etkinliğimiz, başka yurtlarda yapılmayan, benzersiz bir etkinlik olarak, aileler ve öğrenciler tarafından çok beğenilmektedir. Piknik etkinliğimiz sayesinde, tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere, mutlu ve keyifli bir gün geçirmeyi amaçlamaktayız. Piknik etkinliğimizin amacı, personel, aileler ve öğrencilerin kaynaşması ve bu tanışmayla sosyalleşme ve güven ortamının daha da sağlanmasıdır. Bizi daha yakından tanımak için, defnekızyurdu.com adresinden faydalanabilirsiniz.