Yurt dışında Şato alacak!

Bodrum'da yüzer diskoda sahne alan oryantal Asena, vaktinin büyük çoğunluğunu yurt dışında geçireceğini belirtti.

Yurt dışında Şato alacak!
12 Ağustos 2013 Pazartesi 16:07 tarihinde eklendi, 1.461 kez okundu.
Makedonya'daki bir otelde bayramın ilk iki günü sahneye çıkan Asena, uçak korkusu nedeniyle dönüşte karayolunu tercih etti. Asena, bir şato almayı düşündüğünü söyledi.
 
Ramazan Bayramı'nın ilk ve ikinci günü Makedonya'daki bir otelde sahneye çıkan Asena, üç ve dördüncü günde de Bodrum'daki yüzer disko Club Catamaran'da sevenleriyle buluştu. Diskoya tekneyle gelen Asena'ya tatilciler yoğun ilgi gösterirken, yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de danslarına eşlik etmeye çalıştı.
 
ŞATO ALMAYI DÜŞÜNÜYOR
 
Yerli ve yabancı turistleri dansıyla kendine hayran bırakan Asena, uçak korkusu nedeniyle Makedonya'dan karayoluyla döndüğünü dile getirdi. Bodrum'da kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu belirten Asena "Artık zamanımın yüzde 90'ını yurt dışında geçireceğim. Biraz da yurt dışında yaşamak, bu dansı tanıtmak ve kendimi göstermek istiyorum" dedi. Asena, ayrıca bir şato almayı düşündüğünü söyledi.
 
Asena'nın ardından Clup Catamaran'daki dansçıların gösterilerini de izleyen tatilciler, denizin ortasında sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlendi. 

DHA