Yurtdışı Nakliyeler FreightArea ile Ucuz Ve Güvenli

İthalat ve ihracat konularında, şimdilerde en büyük avantajı sağlayan, FreightArea sisteminden bahsetmek istiyoruz.

Yurtdışı Nakliyeler FreightArea ile Ucuz Ve Güvenli
19 Ağustos 2014 Salı 15:39 tarihinde eklendi.

İthalat ve ihracat konularında, şimdilerde en büyük avantajı sağlayan, FreightArea sisteminden bahsetmek istiyoruz. Bu sistem nakliye şirketleri ile ithalat ve ihracat yapan şirketleri bir araya getiren bir organizasyon.
 


 

FreightArea’nın avantajları neler?

Peki, FreightArea’nın avantajları nelerdir? Sistem tamamen karşılıklı güven ortamını sağlayacak şekilde çalışıyor. İthalat ve ihracat yapmak isteyen firmalar, adresinden sisteme üye olarak veya haricen dediğimiz şekilde sistemden yararlanabilmektedir. Açıklamak gerekirse; ithalat veya ihracat yapmak isteyen bir firma şirketin resmi tr.freightarea.com internet sitesini ziyaret ederek FreightArea’ya üye oluyor ve nakliye talebini gönderiyor. Daha sonra şirket bilgileriniz ve nakliye talebiniz kontrol edilmesinin ardından, talebiniz yayınlanıyor, FreightArea’ya üye Türkiye’nin saygın lojistik firmalarından otomatik olarak teklifleriniz toplanıyor. Size en uygun olan firmalar arasında fiyat kıyaslamaları yaparak; hem en uygun fiyatlarla nakliye firması bulabiliyor, hem de nakliye esnasındaki tüm riskleri önlemek adına nakliye sigortası yaptırabiliyorsunuz. İşte FreightArea bu kadar basit, hızlı ve güvenli!
 


 

Dış Ticaret’te Güvenlik!


Bilindiği üzere en uygun nakliyenin bulunması kadar, ithalatı veya ihracatı yapılacak ürünlerin, güvence altına alınması ve bu şekilde ulaştırılması da oldukça önemli. Bazı lojistik firmalarının, sırf uygun teklif yapabilmesi ve işlerini arttırabilmeleri adına emtea sigorta yaptırmayarak, riski en yüksek seviyeye çıkarıyorlar. Ürünleriniz hasarsız ve düşük maliyetli ithal ve ihraç edildiğinde durum gayet iyidir. Yalnız, aksi bir durum olduğunda ürünleriniz hasar gördüğünde ve bu hasardan dolayı büyük zararlar gördüğünüzde, durum daha da karmaşıklaşabilir. Her zaman dediğimiz gibi; ithalat ve ihracat önem verilmesi gereken ve gerekli güvenilir nakliyeciler ile çalışılması ve tüm gerekli tedbirlerin alınması. Bu nedenle sizde FreightArea sistemine dâhil olun, içiniz rahat olsun!