Yurtta fenalaşan üniversiteli hastanede öldü

İZMİR'in Balçova İlçesi'ndeki İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde eğitim gören ve kaldığı yurtta fenalaşınca hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Başer Tunç Tunçel, yaşamını yitirdi.

Yurtta fenalaşan üniversiteli hastanede öldü
29 Nisan 2016 Cuma 18:40 tarihinde eklendi.
İZMİR'in Balçova İlçesi'ndeki İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde eğitim gören ve kaldığı yurtta fenalaşınca hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Başer Tunç Tunçel, yaşamını yitirdi. Tunçel'in kesin ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı, ancak gece enerji içeceği ile içki karıştırıp tükettiği ileri sürüldü.
 
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne bugün sabah saatlerinde ambulansla getirilen Başer Tunç Tunçel, hayatını kaybetti. Tunçel'in İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisi olduğu, Balçova İlçesi'ndeki bir yurtta kaldığı ve fenalaşınca hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ailesi Ankara'da yaşayan Tunçel'in gece enerji içeceği ile içki karıştırıp tükettiği iddia edildi. Vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmayan Tunçel'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi. Gencin cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.