Yuvaya mı dönüyor?

Trabzonspor'da tam yetkili olarak Sportif Direktörlük görevine başlayan Ünal Karaman, Umut Bulut'u istiyor

Yuvaya mı dönüyor?
04 Haziran 2013 Salı 15:00 tarihinde eklendi.
Trabzonspor'da tam yetkili olarak Sportif Direktörlük görevine başlayan ve Umut Bulut'u yeniden takıma kazandırmayı çok istediği öğrenilen Ünal Karaman'ın, gündemdeki diğer futbolcularla ilgili olarak ise teknik ekiple yapacağı görüşme sonrası karar vereceği belirtildi.
 
Ünal Karaman'ın isteği üzerine Fransa'nın Toulouse kulübüyle bir görüşme yapacak olan bordo mavili yönetimin ciddi bir rakamı gözden çıkarabileceği, ancak Galatasaray'ın da Umut'un sözleşmesini uzatmak istemesi nedeniyle fiyatın daha da artabileceği belirtildi. Yeniden Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı öğrenilen Umut için yakın arkadaşı kaleci Tolga Zengin'in de devreye girebileceği ifade edildi.
 
ENGİN VE GEKAS DA BEKLEMEDE
 
Bu arada Trabzonspor'un transfer gündemini fazlasıyla meşgul eden Engin Baytar ve Yunan golcü Gekas'ın durumu da belirsizliğini koruyor. Yaklaşık bir hafta sportif direktörlük görevini yürüten Fatih Tekke'nin görüştüğü Engin Baytar'la, Ünal Karaman'ın görüşüp görüşmeyeceği bilinmiyor. Karaman'ın, Mustafa Reşit Akçay ile bir görüşme yapıp, bu konuları netleştireceği belirtildi. İsmi sıkça gündeme gelen ancak Trabzonspor cephesinden almak istedikleri yönünde bir açıklama yapılmayan Gekas ise bordo - mavili formayı giymeyi çok istiyor. Ancak oyuncunun Akhisar Belediyespor ile anlaşmasının olması transferin önündeki en büyük engel gibi gözüküyor.
 
ÇAKIROĞLU: "SORUN YOK, İMZALARI ATTIRACAĞIZ"
 
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Sportif Direktör Ünal Karaman, Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcısı Hami Mandıralı ile konuştuklarını ve her konuda anlaştıklarını belirterek, "Hiçbir sorun yok. İmzaları attıracağız. Ancak Asbaşkanımız Ali Kemal Başaran'ın, İstanbul'da by-pass ameliyatı olacak olmasından dolayı, imza törenini erteledik. Çünkü biz Başaran'ın da imza töreninde bizimle beraber olmasını istiyorduk. Bu yola onunla beraber çıktık ve kendisi bizim için çok önemli. İmzalar atılacak, herkesin içi rahat olsun" dedi. Çakıroğlu, sözleşmesini tek taraflı feshettikleri Tolunay Kafkas'ın tazminat talep etmesini beklemediklerini de sözlerine ekledi.
 
KARA TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELECEK
 
Trabzonspor'un amatör işler ve stadyumdan sorumlu yöneticisi Muhammet Engin Kara, taraftar dernekleriyle bir araya gelecek. Sayıları oldukça fazla olan taraftar derneklerini bir araya toplamak için görüşmeler yapmayı planlayan Kara, "Yeni sezonda tribünden tek ses çıkmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın her sezon olduğu gibi bu sezonda takımımızı yalnız bırakmayacağına olan inancımız tam. Ancak tribünlerde bütünlük olursa, coşkuyu sahaya yansıtmamız daha kolay olur. Be nedenle taraftarlarımızın birleşmesi gerekiyor" diye konuştu.