YÜZ NAKLİ OLDU, dünya evine girdi !

Türkiye’nin 5'inci yüz nakli yapılan 28 yaşındaki Recep Sert, tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünya evine girdi.Recep Sert’in memleketi İnegöl’de düzenlenen düğün törenine ilçe protokolü ve çiftin yakınları katıldı. Genç çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken, damadın nikah şahitliğini Kaymakam

YÜZ NAKLİ OLDU, dünya evine girdi !
21 Aralık 2014 Pazar 23:07 tarihinde eklendi.
Türkiye’nin 5'inci yüz nakli yapılan 28 yaşındaki Recep Sert, tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünya evine girdi.
 
Recep Sert’in memleketi İnegöl’de düzenlenen düğün törenine ilçe protokolü ve çiftin yakınları katıldı. Genç çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken, damadın nikah şahitliğini Kaymakam Ali Akça ile mobilyacı Erdal Recep Bayraktar, gelin Esma Akyurt'un nikah şahitliğini ise Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile arkadaşı Gül Çekiç yaptı. 
 
Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Kaymakam Ali Akça, gelin Esma Sert'e vererek hayat boyu mutluluk diledi. Evlilik cüzdanını alan çift ilk dansını yaptı. Çiftin evliliğin ardından İnegöl’de yaşayacağı öğrenildi. 
 
Nikah töreni öncesi soruları cevaplayan Sert, Esma Akyurt ile evlendiği için mutlu olduklarını belirterek, “Balayı için daha bir şey görüşmedik. Bundan sonra İnegöl'de yaşayacağız” ifadelerini kullandı. Esma Akyurt ise “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum. Mutluyum” dedi.
 
Temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert geçtiğimiz yıl Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yüz nakli yapılmıştı.
 

CİHAN