Yüzde Yüz Doğal Bir Tatil Gökçeada

Gökçeada konaklama merkezlerinepansiyonlardan başladığımızda cümlenin sonunu dinlemeden daha insanların siluetinde bir gülümseme beliriveriyor.

Yüzde Yüz Doğal Bir Tatil Gökçeada
23 Şubat 2015 Pazartesi 21:59 tarihinde eklendi, 2.195 kez okundu.
Gökçeada konaklama merkezlerinepansiyonlardan başladığımızda cümlenin sonunu dinlemeden daha insanların siluetinde bir gülümseme beliriveriyor. Biraz nedenini araştırdığımızda karşımıza çıkan şey  “sonsuz güven” oluyor. O kadar harika bir ülkenin evlatlarıyız ki hangi ülkeye gezmeye gidersek gidelim hiç kimse bize paralıda olsa, kapısını açmaz bize buyur demez. Hatta size hizmet eden personel gülmek nedir onu bile bilmez. Oysa insana bir gülümsemenin verdiği rahatı, konforu ve güveni başka hiçbir şey karşılayamaz değil mi? Eminiz bu fikrimize katılanlardansınız. Bunun için Gökçeada’ya vardığınızda “nerede kalacağım ben” diye endişelere kapılmanıza gerek yok. Önce derin bir nefes alın ve yürümeye başlayın eminiz karşınıza çoktan “Beyaz Ev Pansiyon” size çoktan göz kırpmıştır. Size sonsuz güvenli bir tatilin, anahtarını teslim ediyoruz.
 
Bunun yanı sıra apart otel konaklama hizmetleride mevcut olan Gökçeada’da, otel ve pansiyon bulmakta çok zor değil. Yapmanız gereken tek şey temiz havanın tadını çıkarmak ve her sıkıntınız bir kenara atarak damarlarınızda tarih ve deniz kokusunu hissetmek gerisini biz hallederiz. Ama diyorsanız “ben adaya gelmeden önce yerimi sağlamlaştırayım” o halde Gökçeada’da pansiyon otel isimlerine hep beraber bakalım.
 
Gökçeada Merkez’de kalmak isteyen misafirler için Suna Apart, Kayabalı Otel ve Beyaz Ev seçeneklerinden birini seçebilirler. 
 
Kaleköy’de konaklamak isterseniz Adada Dört Mevsim Otel, Anemos Hotel, Kastro Konak, Vama Apart Pansiyon’ dan birini tercih ederek Gökçeada’nın tarihi dokusunu hissedebilirsiniz .
 
Eski Bademli ’de konaklamak isterseniz, Son Vapur Konukevi’nde Yeni Bademli’de kalmak isterseniz, Uysallar Pansiyon, Deniz Kızı Apart gibi otel ve pansiyon tercihlerinde bulunabilirsiniz.
 
Not: adaya ilk kez ziyarette bulunan dostlarımız için nerede kalacağını kestiremeyenler olabilir. Nerede nasıl vakit geçireceğine dair az çok bilgiye sahip olmaları adına hap niteliğinde bir tavsiye vermeye ne dersiniz?

*Gökçeada’da sosyal yaşamın içinde tatil yapmak isteyenler için Çınarlı, Kaleköy ve Yeni Bademli köylerindeki pansiyon ve otelleri tercih edin.

*Tatilini, sabah deniz kıyısı yürüyüşleri eşliğinde sakin sakin yemek yiyip masmavi gökyüzünün ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin Aydıncık yuvalı ve kuzu limanı çevresinden bir Gökçeada otelinde kalması daha akıllıca bir seçim olur.

*Gökçeada’yı arabesk, alafranga, alaturka yani tüm duygularıyla dibine kadar yaşamak isteyenler için oyunuzu “Rum evl