Yüzünde kırılmadık kemik kalmadı

DENİZLİ'de önüne çıkan yaban domuzuna çarpmamak için kullandığı motosikletin direksiyonunu kırınca yoldan çıkan 60 yaşındaki Cemal Erki'nin yüzündeki kemiklerde kırıklar oluştu.

Yüzünde kırılmadık kemik kalmadı
21 Ağustos 2015 Cuma 20:37 tarihinde eklendi.
DENİZLİ'de önüne çıkan yaban domuzuna çarpmamak için kullandığı motosikletin direksiyonunu kırınca yoldan çıkan 60 yaşındaki Cemal Erki'nin yüzündeki kemiklerde kırıklar oluştu. Alt çene, üst çene, elmacık kemikleri, göz çukuru, alın kemikleri ile birlikte damak kemiği de ikiye ayrılan Erki, özel bir hastanede yapılan 5 saatlik ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. 
 
Pamukkale İlçesi Irlıganlı Mahallesi'nde oturan evli iki çocuk babası Cemal Erki, 10 gün önce motosikletiyle Pamukkale yolunda seyir halindeyken aniden önüne domuz çıktı. Domuza çarpmamak için direksiyonu kıran ve yoldan çıkarak kaza yapan Cemal Erki, ciddi bir yüz travması ile ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Erki, daha sonra Özel Denizli Tekden Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Servisi'ne gönderildi. Yüzünde neredeyse kırılmadık kemik kalmayan Erki, hastanede yapılan 5 saatlik ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.
 
Ameliyatı gerçekleştiren Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Saka, hastanın yüzündeki travmanın ilk etapta çok ağır olduğunu belirterek "Cemal Erki'nin bizlere ulaştığında yüzünde neredeyse kırılmamış bir kemik kalmamış. Alt çene, üst çene, elmacık kemikleri, göz çukuru, alın kemikleri ile birlikte damak kemiği de ikiye ayrılmış ve hastanın damağında yarık oluşmuştu. Hastamıza ödemler geçene kadar tedavi uygulayıp yatışının 6'ncı gününde ameliyat ettik. Mini titanyum plak ve vidalarla alt çene üst çene elmacık kemikleri göz kemikleri sabitlendi. Damağa da plak konulup damaktaki yarık onarıldı. Hastamız geçirdiği 5 saatlik ameliyat sonrası 3'üncü günde sağlıklı bir şekilde taburcu edildi" dedi.