Yüzünüzdeki Lekelere Son Verin !

Sivilce daha çok yüz bölgesinde görülmekle birlikte yirmili yaşlardan kırklı yaşlara kadar çoğu insanın problemi haline gelmiştir.

Yüzünüzdeki Lekelere Son Verin !
26 Şubat 2017 Pazar 13:39 tarihinde eklendi, 1.045 kez okundu.

Sivilce daha çok yüz bölgesinde görülmekle birlikte yirmili yaşlardan kırklı yaşlara kadar çoğu insanın problemi haline gelmiştir. Kişiden kişiye değişmekle birlikte sivilceli insanlar genellikle yağlı bir vücut yapısına sahiptirler. Eğer tedavi edilmezse akneler vücutta kalıcı izler bırakabilir. Kadınlar ve erkeklerde bulunan hormonlar ergenlik döneminde yükselir bu da derideki yağ bezelerini genişletir ve vücutta sivilceye neden olur.

Dermokozmetik bu konuda sizlere yardımcı oluyor. Sivilce ve Cilt lekelerini önlemek için cilt temizliğine dikkat etmeli günlük düzenli olarak temiz bir pamuk ve antiseptik bir suyla cildimizi temizlemeliyiz. Süt gibi temizleyiciler yağlı olduğu için cilt temizliğinde kullanılmamalıdır. Yüzü çok sık yıkama ve ovma sivilce oluşumunu daha fazla çoğaltır. Çoğu kişi tarafından aknenin karaciğer hastalığıyla ilgili olduğu düşünülür, ancak sivilcenin iç hastalıklar herhangi bir ilgisi yoktur. Sadece kullanılan bazı ilaçlar ve hormonsal bozukluklar sivilceye yol açabilir. Tedavi amacıyla kullanılan bazı ilaçlarda sivilceleri çoğaltabilir.

http://www.dermokozmetika.com.tr/bioderma-sebium ile aradığınız çözüme ulaşabilirsiniz. Stres aknenin ana nedenlerinden biri olmamakla birlikte eğer yüzünüzde veya vücudunuzda sivilce var ise çoğalmasına veya geç iyileşmesine neden olabilir. Günümüzde hemen hemen herkesin problemi olan sivilceler için birçok ilaç ve krem üretilmiştir. Tabii bunlar kesin çözüm olmamakla birlikte düzenli kullanıldığında çok faydasını görebilirsiniz. Yaz aylarında kullandığınız güneş koruyucularının da su bazlı olmamasına ve yağ içermemesine dikkat etmelisiniz. Sivilce için yüzünüze ve cildinize ilaç kullanırken öncelikle o bölgeyi iki kez temiz bir şekilde yıkanmalı ve sadece sivilceli bölgeye değil etkilenen her yere yaygın bir şekilde sürmelisiniz. Sivilce tedavisi için ilaç ve krem kullandığınız ilk zamanlarda akneler daha fazla artabilir cilt bu reaksiyonları zamanla göstermez. Sivilce tedavileri cildi hassaslaştırır ve aynı zamanda inceltir zamanla kuruluk ve tahriş olabilir. Bu oluşan cilt lekeleri için güneş kremi kuruluk ve tahriş içinde yağsız bir vücut kremi kullanabilirsiniz. Akne tedavisi süresince yağlı makyaj malzemeleri kremler kullanmamanız gerekir. Sivilce tedavisi sırasında kullanılan ilaçlar ve kremler etkisini hemen göstermez en az 2-4 ay gibi bir süre ciltteki sivilcelerin geçmesini beklemelisiniz. Bu süre içerisinde cildinizi temiz tutmaya son derece özen göstermelisiniz.