Yüzyılın düğünü İstanbul'da

Tenis ve basketbol camiasının imrendiği Sharapova- Vujacic çifti İstanbul'da evlenecek

Yüzyılın düğünü İstanbulda
05 Temmuz 2012 Perşembe 20:04 tarihinde eklendi, 1.837 kez okundu.

 

Ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova ile erkek arkadaşı Slovenyalı basketbolcu Sasha Vujacic’in 10 Kasım'da dünya evine İstanbul’da gireceği öne sürüldü. İngiliz Evening Standard gazetesi İstanbul'da evlenecek olan çiftin düğünü için İstanbul’un muhteşem bir atmosfer oluşturacağını belirtti.
 
10 Kasım'da İstanbul’da dünya evine girmeye hazırlanan Sasha Vujacic ve Sharapova’nın sadece yakın dostlarının olacağı mütevazı bir törenle hayatlarını birleştirecekleri açıklandı. Çiftin kararında en önemli etkenin Vujacic’in Anadolu Efes’te oynaması olduğu ifade edildi. Ekim 2010'da evlenmeyi planlayan ancak Grand Slam turnuvaları ve Londra Olimpiyatları nedeniyle bir türlü evlenemeyen çiftin böyle bir karar aldığı ifade edilirken, İstanbul seçimlerinin sürpriz olmadığı belirtildi.
 
Sharapova’nın düğünle ilgili, “Çok mütevazı olacak, sadece yakın çevremiz katılacak” dediği öne sürüldü. Sharapova ve Vujacic düğün sonrası davetlilere Türkiye’de kısa bir tatil de yaptırması bekleniyor. Çiftin hayatlarını nerede sürdüreceği ise henüz kesinleşmiş değil.