Zabıtadan kemik baskını

Ankara Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir fabrikaya izinsiz olarak depolanan hayvan kemikleri için baskın düzenledi

Zabıtadan kemik baskını
04 Temmuz 2013 Perşembe 10:54 tarihinde eklendi.

Çevreyi saran ağır kokudan şikayetçi olan vatandaşlardan gelen ihbarla harekete geçen zabıta ekipleri, özellikle kesme şeker, sabun ve kozmetik ürünlerinde kullanılan tam 5 kamyon hayvan kemiğine el koydu. Zabıta ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü operasyon neticesinde çevre ve insan sağlığını olumsuz şekilde tehdit eden hayvan kemikleri toplatıldı ve imha edildi. Olayla ilgisi olduğu düşünülen bir kişi hakkında tespit tutanağı tutulurken şahsın aracına el konuldu.

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, insan sağlığını her şeyden önde tuttuklarını dile getirerek Altındağ Belediyesi olarak insan sağlığını tehdit eden kişi ve işletmelere asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.
Zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirten Tiryaki, "Vatandaşlarımız her türlü olumsuzlukta 310 35 25–26–27 numaralardan ya da zabita@altindağ.bel.tr adresinden bize ulaşabilirler." diye konuştu.


CİHAN