Zabıtayı görünce ayaklandı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği dilenci operasyonlarına devam ediyor

Zabıtayı görünce ayaklandı
26 Mayıs 2013 Pazar 12:53 tarihinde eklendi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği dilenci operasyonlarına devam ediyor. Gerçekleştirilen denetimlerde yakalanan dilenciler ise sergiledikleri görüntülerle bu kadarında da pes dedirtiyor. Yapılan denetimlerde yakalanan bir dilenci zabıta ekiplerini gördükten sonra ayaklandı. Yapılan sorgulamada şahsın ailesinin Adana'da bir köyün sahibi olduğu ortaya çıktı.

Son olarak Hamamyolu Caddesi'nde gerçekleştirilen denetimlerde yürüyemediği gerekçesiyle tekerlekli sandalye üzerinde dilenen vatandaş, zabıtayı görünce ayaklandı. Dilenci, tekerlekli sandalyeden inerek yürümeye başladı. Ekipler tarafından Odunpazarı Belediyesi Zabıta Merkezi'ne getirilen dilenci, yaptığı açıklamalarla da zabıta ekiplerini şok etti.

 DİLENCİNİN ÜZERİNDEN 'KÖY' ÇIKTI

Adana nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten dilenci, Adana'da ailesine ait bir köy olduğunu iddia etti. Yapılan aramada üzerinden bir miktar para çıkan dilenci hakkında yasal işlem uygulandı. Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dilencilerin Eskişehir halkının huzurunu bozmasına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, vatandaşların dilencilere asla itibar etmemesi gerektiğini ve dilenci operasyonlarının tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.


CİHAN