Zaman kazanmak için öyle bir şey yaptı ki..

Rusya'da bir erkek, sıra dışı bir olaya imza attı. Mühendis olan genç, zaman kazanmak adına, seyahat kartını derisinin altına yerleştirdi.

Zaman kazanmak için öyle bir şey yaptı ki..
21 Haziran 2015 Pazar 20:29 tarihinde eklendi, 1.205 kez okundu.
Genç bir Rus mühendis olan Vlad Zaitsev, seyahat kartını cebinden çıkarmakla gereksiz zaman kaybı yaşadığını düşünmüş olacak ki, bunu bir çözüm bulmak için sıra dışı bir yola başvurdu. Mühendis Zaitsev, Troika adı verilen seyahat kartının çipini, elinin ameliyatla açtırdığı üst derisinin altına yerleştirdi ve böylece kart okuyuculara okutarak seyahat etmeye başladı.
 
Elinde taşıdığı büyük yara izine rağmen ameliyat sırasında herhangi bir acı çekmediğini ve sonrasında da herhangi bir zorluk yaşamadığını belirten genç mühendis, "Pahalı bir abonman kartını kaybetme endişesine çözüm için bire bir, ama herkesin bunu yapmaya istekli olmayacağını da kabul ediyorum" diye konuştu Çılgın genç öte yandan tam olarak tatmin olmadığını da şu sözlerle dile getirdi:
 
"Ancak plan, umduğum kadar da iyi işlemedi. Bazı tarayıcılar, Troika kartını derimin altından okumada sorun yaşıyorlar. Bununla da, tarayıcıların yeterince güçlü okuma sinyali veremediği durumlarda karşılaşıyorum."