"Zamana ihtiyacımız var"

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, 3-0 yenildikleri Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün haklı bir mağlubiyet aldık. Beşiktaş bizden her alanda daha iyiydi… Zamana ihtiyacımız var." dedi.

Zamana ihtiyacımız var
15 Eylül 2013 Pazar 23:48 tarihinde eklendi.

Daum, şu değerlendirmede bulundu: "Bugün haklı bir mağlubiyet aldık. Beşiktaş bizden her alanda daha iyiydi. Birebirlerde ceza sahasının içinde bizden daha iyilerdi. Takımımız elinden geleni yaptı. Her şeyin kötü olduğunu söyleyemem. Ama Beşiktaş'ın yaptığı pres ve baskıdan kurtulamadık. Bu maçtan dersimizi alacağız. Daha çabuk, daha iyi nasıl oynayacağımızın dersine çalışacağız.

Yine de net söylüyorum, net bizden daha üstün oynadılar. Bu durumu güzelleştirmek adına bir şeyler söylemek durumunda değiliz. Buna bir cevap vermek adına antrenmanlarda daha iyi çalışmak gerekiyor. Önümüzdeki müsabakalarda daha fazla gol pozisyonuna girmek için. İkinci devrede Kazım'ın oyuna girmesiyle ilk dakikalarda biraz baskı yaptık ama bunları daha iyi yapmalıyız. Ama iki duran topta golü yedik. Daha dikkatli olmamız gerekiyor."

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Baskı altında daha iyi oynamaları gerektiğini belirten Daum, şunları ifade etti: "Öyle baskı altında oyunu açmak adına daha net paslar atmamız gerekiyor. Topsuz koşular olsun, pas yüzdesi olsun, bugün Beşiktaş ne kadar iyi yaptıysa bizim de aynı şekilde yapmamız gerekiyor.

Ben inanıyorum ki benim takımımda olan potansiyel ile bugün ki mağlubiyetten ders alarak daha iyi yerlere gelmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim zamana ihtiyacımız var. 6 hafta sonra takımın mücadelesini anlayacaksınız. Galatasaray karşısındaki oyunumuzu bugün yansıtamadık."

"BEŞİKTAŞI DOSTÇA AĞIRLAYALIM DEDİK AMA FAZLA HEDİYEMİZ OLDU"

Bursaspor olarak kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen Daum, şöyle devam etti: "Ne olursa olsun böyle mağlubiyetlerde kenetlenmemiz gerekiyor, Bursasporlu olduğumuz göstermemiz gerekiyor. Maçtan önce Beşiktaş'ı burada 'dostça ağırlayacağız' dedik ama onlara fazla hediyelerimiz oldu." Daum, Belluschi'nin eksikliğini hissettiklerini de sözlerine ekledi.

CİVELLİ: BU ŞEKİLDE KAYBETMEK BURUKLUK BIRAKIYOR

Başarılı defans oyuncusu Renato Civelli, şunları dile getirdi: "Bütün hafta boyuncu maça hazırlanıyorsunuz. Bu şekilde kaybetmek insanın içinde burukluk bırakıyor."

YASİN: TARAFTARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

Yasin Pehlivan ise, "Bütün hafta iyi çalıştık. Çok iyi konsantre olmuştuk ama istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Böyle kaybettiğimiz için üzgünüz. Bunu ilerleyen maçlarda telafi edeceğiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Beşiktaş çok iyi başladı. İyi baskı kurdu. Bizi hiç oyuna sokmadı."

Yasin, taraftarların tepkisi konusunda ise yorum yapmak istemediğini söyledi.


CİHAN