Zaman'dan Baransu'ya uyarı!

Zaman'ın tepe ismi Ekrem Dumanlı, bugün yazısının sonuna iliştirdiği çarpıcı bir notla Mehmet Baransu'ya seslendi.

Zamandan Baransuya uyarı!
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:41 tarihinde eklendi.
Zaman gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı bugünkü yazısının sonuna iliştirdiği çarpıcı bir notla Taraf yazarı Mehmet Baransu'ya seslendi.
 
Baransu'nun bir internet sitesinde yayınlanan röportajında bazı gazetecilere dönük sert açıklamalarını yorumlayan Dumanlı ilginç bir uyarıda bulundu. Baransu'nun defaatle aksi yönündeki açıklamalarına karşın kendisinin Gülen Cemaati'yle anıldığını hatırlatan Dumanlı "üslubuna çok dikkat etmeli, çünkü o tür laflar sadece kendisine zarar vermiyor" dedi.
 
İşte Dumanlı'nın Baransu'yaı yönelik mesajları:
 
Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarında cesur haberleriyle dikkat çeken Mehmet Baransu, bir internet sitesine açıklamalarda bulunmuş. Hemen herkese bir şeyler söylemiş genç gazeteci. Söylerken ağır sayılabilecek ithamlarda bulunmuş. Söylediklerinin ne derece doğru olduğunu bilemiyorum; ama söyleme tarzı fevkalade rahatsız edici. Kendisi camia ile bağlantılı olmadığını defalarca söyledi ama yine de birileri farklı düşünüyor ve fitne kazanını kaynatıyor. Madem böyle bir zan var; üslubuna çok dikkat etmeli, çünkü o tür laflar sadece kendisine zarar vermiyor, böyle bir üslubu onaylamayan masum bir kitleye de dokunuyor.