Zaman'dan Sinan Çetin'e sansür

Sinan Çetin, Samanyolu TV ekranlarında canlı yayında Gülen'e teşekkür etti. Zaman'ın sitesi ise Çetin'in bir cümleyi makasladı.

Zamandan Sinan Çetine sansür
23 Haziran 2011 Perşembe 09:50 tarihinde eklendi, 3.790 kez okundu.

 

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin konuşmasında insanlara Türkçe'yi sevdirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Çetin'in teşekkür konuşması Samanyolu TV ekranlarında canlı olarak yayınlandı.
 
ZAMAN SANSÜRLEDİ
 
Zaman gazetesi haberi dün akşam sitesinden yayınladı... Ensonhaber'de yer alan habere göre, gazetenin internet sitesi Sinan Çetin'in sözlerinin bir kısmını sansürledi.. Çetin'in teşekkürü sırasında "Milliyetçiliği Hrant'ın katillerine bırakmadığı için" cümlesine yer vermedi.
 
ZAMAN'IN SİTESİNDE YER ALAN METİN
 
"Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."