Zaz yeniden geliyor

'Je Veux' parçasıyla uzun süre müzik listelerinde ilk sırada kalmayı başaran Fransız şarkıcı Zaz, yeniden Türkiye’ye geliyor.

Zaz yeniden geliyor
03 Nisan 2012 Salı 09:42 tarihinde eklendi, 1.179 kez okundu.

 

Fransa’nın son dönemdeki en popüler müzisyenlerinden olan Zaz, Pozitif Live tarafından düzenlenen Türkiye turunda İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
 
Turne kapsamında Zaz 27 Haziran’da İstanbul Küçükçiftlik Parkı’nda, 29 Haziran’da Çeşme Babylon Aya Yorgi’de ve 30 Haziran’da Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde hayranlarıyla buluşacak. Turnenin biletleri yakında Biletix’ten satışa sunulacak. Geçtiğimiz yıl ilk defa ülkemize gelen Zaz’ın konser biletleri kısa süre içinde tükenmiş ve çok büyük ilgi görmüştü.
 
Edith Piaf’ı hatırlatan buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla “En Beğenilen Fransız Şarkıcı” ünvanının sahibi genç müzisyen Zaz, 1980 yılında Fransa’da doğdu. Beş yaşından itibaren müzik teorisi, keman ve koro şarkıcılığı dersleri alan sanatçı, “Fifty Fingers” isimli Blues grubuyla sahne hayatına ilk adımı attı. İlk keşif hikayesi de şarkıları kadar ilgi çeken Zaz, Paris sokaklarında verdiği canlı konserler sayesinde keşfedildi ve kısa süre içerisinde Youtube üzerinde rekorlar kıran videosuyla zirveye yükseldi. Zaz, 3 farklı şehirde 3 farklı performansla, geçtiğimiz yıl izleme fırsatı bulamayan ve tekrar izlemek isteyen müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.