Zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama

Adana'da uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda 84 kişi gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 21'i tutuklandı.

Zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
16 Eylül 2014 Salı 15:26 tarihinde eklendi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Eylül-15 Eylül 2014 tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarının faaliyetlerinin durdurulması ve yurt içi bağlantılarının çökertilmesi, şahısların suç ve suç unsurlarıyla birlikte yakalanabilmesi, yürütülen bu çalışmaların yanında eğitim ve öğretim yapan okul çevrelerinde çocuk ve gençlerin güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşturulabilmesi amacıyla sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri, kilogramlık ve kullanıma hazır fişek tabir edilen paketler halinde piyasaya sürme hazırlığı yapan 84 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüphelilerden 21'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin ev, iş yeri ve gösterdikleri yerlerdeki aramalarda 134 kilo 376 gram kubar esrar, 197 gram eroin, 20 gram kokain, 278 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 


CİHAN