Zehra yine yakalandı

Hülya Avşar'ın 'Artık genç kız oldu, ilişki yaşayabilir' dediği 16 yaşındaki kızı Zehra, Çeşme'de sevgilisiyle deniz keyfi yaparken görüntülendi

Zehra yine yakalandı
26 Temmuz 2014 Cumartesi 19:13 tarihinde eklendi.
Annesi Hülya Avşar'ın şöhreti sayesinde magazin dünyasının yakından takip ettiği Zehra, annesinin de dediği gibi artık büyüdü! Avşar Kızı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Kaya Çilingiroğlu'ndan olan 16 yaşındaki kızı için "O artık genç kız oldu seviyeli ilişki yaşayabilir" yorumu yapmıştı. Zehra Çilingiroğlu da annesinin sözünü dinlemiş olacak ki; önceki gün Çeşme'de erkek arkadaşıyla objektiflere takıldı.
 
BABA, BU İLİŞKİYE NE DİYOR?
 
Arkadaşlarıyla Alaçatı'daki bir otele yerleşen Zehra Çilingiroğlu ile sevgilisi, hiç vakit kaybetmeden soluğu sahilde aldı. Erkek arkadaşı ile birlikte Sole Mare'ye giden Zehra, kendini hemen Ege'nin serin sularına attı. Gazetecilerin görüntü aldığını fark etmesiyle keyfi kaçan 16 yaşındaki genç kız, denizden çıkıp mayolu görüntülenmemek için apar topar havluya sarındı. Arkadaşlarıyla mekanın arka tarafına geçen Zehra, bu sırada sevgilisinin de koluna girdi. Hülya Avşar'ın onay verdiği bilinen Zehra'nın ilişkisine; baba Kaya Çilingiroğlu'nun ise nasıl bir yorum yaptığı merak konusu oldu.
 
Kaynak: Takvim