Zehra zirvesi

Kızları Zehra Çilingiroğlu'nun eski sevgilisinin kız arkadaşına çaydanlık fırlattığı haberleriyle gündeme gelen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu önceki akşam İstinye Park'ta yemekte bir araya geldi

Zehra zirvesi
31 Mart 2013 Pazar 13:34 tarihinde eklendi, 1.819 kez okundu.

 

İkili, Zehra Çilingiroğlu’yla ilgili medyada çıkan haberlerle ilgili muhabirlere açıklama yaptı
 
Zehra Çilingiroğlu, eski sevgilisinin yeni kız arkadaşına çaydanlık fırlattığı haberleriyle gündeme gelmişti. Babasından ceza aldığı, dışarıya yalnız çıkamayacağı konuşulmuştu. Önceki akşam bir araya gelen aile, söylentilere açıklık getirdi.
 
Kaya Çilingiroğlu, “Kızım ve ben çok mutluyuz. Birçok haber çıktı. Bazı sorunlar yaşandı fakat Zehra’yla konuştuk. Bir daha bu tür şeyler olmayacak” dedi.
 
Hülya Avşar’sa “Bu haberleri görmekten ve konuşmaktan artık sıkıldım. Şu an en önemli şey, Zehra’nın eğitimi. Sınav döneminde ve bunun stresini yaşıyor. Üzerine binen stres, sanırım böyle şeylere yol açıyor. O da her çocuk gibi şeyler yaşıyor, fakat göz önünde olduğu için büyütülüyor. Psikolog olmak istiyor. Onun üniversite okumasını çok istiyoruz. Babasının ceza verdiği doğru değil ama o da ikimizin söylediklerini yapmakla zorunlu” şeklinde konuştu.